Γιατί ονομάζονται Φυσιορρυθμιστικά;

Η «φυσιορρύθμιση», ασχολείται με τη φυσιολογία του ανθρώπινου οργανισμού που έχει διαταραχτεί. Όταν μιλάμε για διατάραξη της φυσιολογίας, εννοούμε πως το P.N.E.I. ( Ψυχο – Νευρο – Ενδοκρινο – Ανοσολογικός άξονας ) έχει «εκτραπεί» από το φυσιολογικό.

  • οι τοξίνες (τροφικές, βαριά μέταλλα, ραδιενέργεια, ενεργειακές, συναισθηματικές τοξίνες, ατμοσφαιρικές, ηλεκτρομαγνητικές, γαιοπαθητικές, ομοτοξίνες)
  • η μείωση της ικανότητας του οργανισμού να τις διαχειρίζεται και να τις αποβάλλει
  • η «κακή» διατροφή
  • οι μη λειτουργικοί μηχανισμοί σκέψης και συναισθηματικής βίωσης.

Αυτοί οι παράγοντες, σε συνδυασμό με το μοναδικό γενετικό υλικό ενός ανθρώπου και την ηλικία του, δημιουργούν μία μοναδική σε κάθε άνθρωπο συνάρτηση, που οδηγεί στην ασθένεια.

Η Φυσιορρύθμιση θεωρεί πως ο άνθρωπος είναι ένα πολύπλοκο βιολογικό σύστημα, στο οποίο διάφορα υποσυστήματα συλλειτουργούν και αλληλεξαρτώνται.

Η διάγνωση και η θεραπεία βασίζεται σε μια σφαιρική στρατηγική, η οποία παίρνει υπόψη της το γεγονός πως το νευρικό, το ενδοκρινικό και το ανοσοποιητικό σύστημα επικοινωνούν και συνεργάζονται μεταξύ τους και οποιαδήποτε επίδραση σε ένα από αυτά προκαλεί αντίδραση και σε όλα τα άλλα.
Με λίγα λόγια τα σκευάσματα της φυσιορρύθμισης έχουν σαν στόχο να επαναφέρουν σε ισορροπία την φυσιολογία του οργανισμού (Ομοιόσταση).

Είναι Ομοιοπαθητικά;

Τα σκευάσματα της φυσιορρύθμισης δεν είναι μόνο ομοιοπαθητικά. Συνδυάζουν όλες τις θεραπευτικές μεθόδους: «παντρεύουν» την Κλασσική Ιατρική με την Ομοιοπαθητική, την Ομοτοξικολογία, τη Σπαγειρική Θεραπευτική και τη Φυτοθεραπεία με τη Μοριακή Βιολογία και την Κβαντική Φυσική, δημιουργώντας ένα σύνθετo μοντέλο θεραπευτικής προσέγγισης (αρχή της συνθετικότητας).

Μπορούμε να πιούμε καφέ;

ΝΑΙ ! δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν κάποιος πίνει καφέ ενώ χρησιμοποιεί τα σκευάσματά μας.

Μπορώ να τα παίρνω μαζί με συμβατικά φάρμακα ή άλλα συμπληρώματα διατροφής;

ΝΑΙ ! Δεν υπάρχει καμία θεραπευτική αντίδραση αν κάποιος χρησιμοποιεί τα σκευάσματά μας παράλληλα με άλλα συμβατικά φάρμακα ή συμπληρώματα διατροφής.
Μάλιστα καθώς ο οργανισμός θα αρχίσει να επανέρχεται στην αρχική του ισορροπία ( ομοιόσταση ) και θα μπαίνει στην διαδικασία της αυτοίασης θα βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα τους.

Είναι αποτελεσματικά ; (χρειάζεται να περιμένω πολύ καιρό για να δω αποτελέσματα;)

Τα προϊόντα κυκλοφορούν για πάνω από 80 χρόνια στην παγκόσμια αγορά και ανταποκρίνονται στα υψηλότερα στάνταρτ και προδιαγραφές (FDE Αμερικής). Κρίνοντας από την μέχρι τώρα εμπειρία των πελατών μας μπορούμε να απαντήσουμε με βεβαιότητα ότι είναι αποτελεσματικά.
Για να είμαστε όμως απόλυτα σαφείς και ειλικρινείς η αποτελεσματικότητα και ο χρόνος ανταπόκρισης δεν είναι μόνο θέμα των σκευασμάτων αλλά και της κατάστασης του κάθε οργανισμού.
.

Πόση ώρα πριν το φαγητό μπορώ να τα παίρνω;

Μπορούμε να τα παίρνουμε το ελάχιστο μισή (1/2) ώρα πριν το φαγητό ή δύο (2) ώρες μετά το φαγητό.

Πως τα παίρνω; (ένα-ένα, με πόση διαφορά;)

Όταν χρησιμοποιείτε περισσότερα από ένα φυσιορρυθμιστικά σκευάσματα,  μπορείτε  να τα πίνετε όλα μαζί.

Πρέπει να πιώ τις σταγόνες σκέτες ή να τις διαλύσω;

Μπορείτε να επιλέξετε ότι θέλετε ! Μπορείτε δηλαδή είτε να τα πιείτε σκέτα, είτε  σε λίγο  νερό ή τσάι από βότανα . Σε περίπτωση που θα χρησιμοποιήσουμε κουταλάκι δεν πρέπει να είναι μεταλλικό.

Πρέπει να τα διατηρώ στο ψυγείο;

Όχι απαραίτητα, αρκεί όμως να είναι σε θερμοκρασία δωματίου και μακριά απο ακτινοβολίες (κινητά τηλέφωνα, WiFi Routers, Τηλεοράσεις, Φούρνους μικροκυμμάτων κ.α.).

Απευθύνονται σε συγκεριμένες ομάδες ; (έγκυες, παιδιά, ηλικιωμένοι;)

Από την  μέχρι τώρα χρήση των προϊόντων δεν έχουν καταγραφεί θεραπευτικές αντιδράσεις. Επειδή όμως όλα τα πράγματα χρειάζονται σοφή διαχείριση και ιδιαίτερα ότι έχει να κάνει με την υγεία μας, ορισμένες  ποιο ευαίσθητες ομάδες ( έγκυες , παιδιά , ηλικιωμένοι ) είναι καλό να συμβουλεύονται τον ιατρικό τους σύμβουλο.

Τι μπορεί να επηρεάσει τη δραστικότητά τους;

Ακτινοβολίες, μεταλλικό κουταλάκι, υψηλές θερμοκρασίες. Η αποτελεσματικότητά τους αυξάνεται απο τη δική σας θετική στάση απέναντι στην αγωγή σας.

Έχουν άδειες χρήσης;

Τα συγκεκριμένα σκευάσματα εισάγονται από την Γερμανία. Υφίστανται  πολύ αυστηρούς και επαναλαμβανόμενους ελέγχους του γερμανικού κράτους. Έχουν άδειες κυκλοφορίας στην Γερμανία και κυκλοφορούν σε πολλές χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης μεταξύ των οποίων και στην χώρα μας.

Η PEKANA αναγράφει αυτό τον αριθμό αδείας σε κάθε συσκευασία της με την ένδειξη  Peg – Nr : 2522…..00 00

Warning_sign_small

(Οδηγία 2000/12/ΕΚ):

Για τη λήψη συμπληρωμάτων διατροφής και κάθε είδους σκευάσματος για θεραπευτικούς σκοπούς, είναι απαραίτητη η σύσταση ιατρού ή επαγγελματία της υγείας, ιδιαίτερα για εγκύους και για άτομα που λαμβάνουν κάποια φαρμακευτική αγωγή ή πάσχουν από κάποια ασθένεια. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής.  Θα πρέπει να ακολουθούνται οι οδηγίες δοσολογίας του κατασκευαστή και να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης δοσολογίας. (Οδηγία 2000/12/ΕΚ)

TIP

Μια βασική συμβουλή για όλα τα σκευάσματα:

Όταν ένα  σκεύασμα  χρησιμοποιείται για  μεγάλο χρονικό διάστημα, ο οργανισμός το συνηθίζει και μειώνεται η ανταποκρισιμότητά τους.  Με αυτή την αρχή υπόψιν είναι απαραίτητο κάθε  3 μήνες να κάνουμε μια μικρή παύση ( 1 – 2 εβδομάδες ) και μετά αν χρειαστεί να συνεχίσουμε με το ίδιο ή με κάποιο άλλο σκεύασμα.

Έχετε ακόμη απορίες;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Επικοινωνία

Σχετικά Προϊόντα

R 1

R 1

€0.00 (με ΦΠΑ)
p-sta

P-STA

€0.00 (με ΦΠΑ)

Δείτε Επίσης

Colon Hydrotherapy

Colonic Irrigation