Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της Ιστοσελίδας www.green-life.gr

Ο παρών δικτυακός τόπος δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές. Το περιεχόμενο του www.green-life.gr όπως τα κείμενα, τα γραφικά, οι εικόνες και οι πληροφορίες που παρουσιάζονται από τους συντάκτες του, αλλά και οποιοδήποτε άλλο υλικό συμπεριλαμβάνεται στην Ιστοσελίδα («περιεχόμενο») χρησιμοποιείται με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση.
Το Περιεχόμενο δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Ζητάτε πάντα τις συμβουλές των εξειδικευμένων ιατρών σας ή άλλου εξειδικευμένου προσωπικού για οτιδήποτε αφορά σε οποιαδήποτε πάθηση. Ποτέ μην παραβλέψετε ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να ρωτήσετε τη γνώμη του ειδικευμένου ιατρού εξαιτίας κάποιου άρθρου που διαβάσατε στο www.green-life.gr.
Στην περίπτωση που πιστεύετε ότι έχετε μια έκτακτη ιατρική ανάγκη, επικοινωνήστε άμεσα με το γιατρό σας ή με την άμεση ιατρική βοήθεια (166). Η Green Life δεν συστήνει ή προτρέπει σε συγκεκριμένες εξετάσεις, ιατρούς, προϊόντα, διεργασίες, γνώμες ή άλλες πληροφορίες που μπορεί να αναφέρονται στην Ιστοσελίδα. Εάν κάποιος χρήστης / επισκέπτης του www.green-life.gr βασιστεί σε οποιαδήποτε πληροφορία παρέχεται από το www.green-life.gr, το προσωπικό του www.green-life.gr, ή οποιονδήποτε εμφανίζεται στην Ιστοσελίδα, αυτό γίνεται με δική του προσωπική αποκλειστική ευθύνη.

Δικαιώματα πνευματικής και εμπορικής ιδιοκτησίας

Όλες οι πληροφορίες που εμπεριέχονται στο www.green-life.gr εφεξής αναφερόμενος και ως “www.green-life.gr” διατίθενται στους επισκέπτες της ιστοσελίδας για προσωπική χρήση και είναι δυνατόν να αλλάζουν χωρίς καμιά προειδοποίηση.
Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.green-life.gr συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων και γενικά όλων των αρχείων της αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών της Green Life και προστατεύονται από το ελληνικό, ευρωπαϊκό δίκαιο, και τις διεθνείς συμβάσεις. Συνεπώς, κανένα από αυτά δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να μεταδοθεί και διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς την άδεια της Green Life.
Εξαιρείται η περίπτωση της αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό Η/Υ (ηλεκτρονικό υπολογιστή) για προσωπική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης www.green-life.gr ή Green Life.

Αντιγραφή περιεχομένου σε ιστοσελίδες τρίτων

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή ολόκληρων σελίδων χωρίς την έγγραφη άδεια της Green Life. Μπορείτε να αντιγράψετε ορισμένες ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ (έως το 20% του συνολικού κειμένου μιας σελίδας) από μέχρι τρεις (3) σελίδες του www.green-life.gr στην δική σας ιστοσελίδα, χωρίς έγγραφη άδεια της Green Life, με την προϋπόθεση ότι στην κορυφή της καθε σελίδας με αυτό το περιεχόμενο από το www.green-life.gr τοποθετείτε σαφή ενεργό link που παραπέμπει είτε στο www.green-life.gr ή στην ακριβή διεύθυνση του άρθρου.

Warning_sign_small

(Οδηγία 2000/12/ΕΚ):

Για τη λήψη συμπληρωμάτων διατροφής και κάθε είδους σκευάσματος για θεραπευτικούς σκοπούς, είναι απαραίτητη η σύσταση ιατρού ή επαγγελματία της υγείας, ιδιαίτερα για εγκύους και για άτομα που λαμβάνουν κάποια φαρμακευτική αγωγή ή πάσχουν από κάποια ασθένεια. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής.  Θα πρέπει να ακολουθούνται οι οδηγίες δοσολογίας του κατασκευαστή και να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης δοσολογίας. (Οδηγία 2000/12/ΕΚ)

TIP

Μια βασική συμβουλή για όλα τα σκευάσματα:

Όταν ένα  σκεύασμα  χρησιμοποιείται για  μεγάλο χρονικό διάστημα, ο οργανισμός το συνηθίζει και μειώνεται η ανταποκρισιμότητά τους.  Με αυτή την αρχή υπόψιν είναι απαραίτητο κάθε  3 μήνες να κάνουμε μια μικρή παύση ( 1 – 2 εβδομάδες ) και μετά αν χρειαστεί να συνεχίσουμε με το ίδιο ή με κάποιο άλλο σκεύασμα.

Έχετε ακόμη απορίες;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Επικοινωνία