Η “Green Life” (www.green-life.gr) είναι η εταιρεία που από το 2010 όπου και ιδρύθηκε, ερευνά και ταυτόχρονα αναπτύσσει καινοτομίες στον χώρο της Υγείας.

Μια τέτοια καινοτομία είναι η «Φυσιορρύθμιση»

Η Φυσιορρύθμιση είναι μια ολιστική – συμπληρωματική θεραπευτική προσέγγιση που  απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες υγείας για να κάνουν την ενασχόλησή τους πιο εύκολη και αποτελεσματική.

H Green Life αναπτύσσει τις εξής δράσεις:

  • Επικοινωνία & Εκπαίδευση, σε συνεργασία με την Life Therapy Academy (www.lifetherapy.gr) που είναι Σχολή Ολιστικών Θεραπειών.
  • Σεμινάρια ( Φυσιορρύθμισης ) σε γιατρούς και επαγγελματίες Υγείας  αλλά και σεμινάρια  ανοιχτά στο κοινό της  Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με διάφορους  φορείς.
  • Ενημέρωση  σε συνεργασία με το Κωνσταντίνειο Ερευνητικό Κέντρο Μοριακής Ιατρικής και Βιοτεχνολογίας (www.konstantinioncenter.org) που είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα,  με κύριο σκοπό την προαγωγή της έρευνας και της κλινικής και εργαστηριακής τεκμηρίωσης .

Υπάρχουν επίσης :

  • Ειδικά Φυσιορρυθμιστικά, βιολογικά σκευάσματα που εισάγονται από την Γερμανία.
  • Ειδικές συσκευές για την προστασία από το ηλεκτρομαγνητικό και γεωμαγνητικό πεδίο.
  • Μέσα σε αυτό το μοντέλο της Φυσιορρύθμισης θεωρούμε ότι έχει σημαντική θέση ο Βιοσυντονισμός (πληροφοριακή ιατρική) που μπορεί να αποτελέσει την καινοτομία στην ιατρική του μέλλοντος.

Στο παραπάνω concept ιδιαίτερη αξία σε προληπτικό αλλά και θεραπευτικό επίπεδο υγείας, αποτελεί ο καθαρισμός του παχέoς εντέρου. Η υδροθεραπεία του παχέος εντέρου αποτελεί ένα αποτελεσματικό εργαλείο στην θεραπεία και στην πρόληψη πολλών ασθενειών (ιδιαίτερα στην πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου).

Όλοι όσοι συμμετέχουν και συνεργάζονται με την  Green Life το κάνουν με πολλή αγάπη, ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο και  επιστημονική σοβαρότητα .

Για την “Green Life”

                                           Μπάμπης  Κελεσίδης

Εθν. Αντιστάσεως 51-53 & Αριστείδου 8
Τ.Κ. 551 34, Καλαμαριά
Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310-413.880
E-mail: info@green-life.gr

Φόρμα Επικοινωνίας

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

Που θα μας βρείτε